Selskapslokaler for alle anledninger
Selskapslokaler for alle anledninger

Selskapslokaler

Mennesker har kommet til Kjeller Gaard i århundrer, og nå er hovedhuset – som opprinnelig ble bygget i 1890 – totalrenovert for å kunne ta imot gjester med høye forventninger.
Vi lover at de innfris i våre unike selskapslokaler.
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
dekket-bord-selskap-kjeller-gaard-liten

Selskapslokaler for små og store anledninger

På Kjeller Gaard kan du arrangere selskap for inntil 50 personer. Vi har fire nydelige stuer med hvert sitt unike preg – som setter en perfekt ramme for arrangementet ditt. Rommene har moderne presentasjonsteknologi og helt nytt AV-utstyr. Dette kan kobles sammen, så en eventuell taler kan høres godt i alle rom. Det er også et topp moderne lydanlegg i hele huset.

Selskapslokaler der forventninger innfris!

Du kan leie én eller flere av stuene – eller hele huset. Du har også tilgang til vårt moderne kjøkken – med alt av nødvendig utstyr og et stort kjølerom.
Dekket på runde bord i Storstuen

Hageselskap i idylliske omgivelser

Ønsker du å arrangere et hageselskap, har Kjeller Gaard også en stor, romantisk hage og gressplen til disposisjon – med syriner, roser og gamle epletrær. Vi har en stor platting med selskapstelt til bruk vår, sommer og tidlig høst – med kapasitet for inntil 80 personer.

Våre selskapslokaler

Storstuen er ca 40 m2 og kan kan romme inntil 40 personer.
Her er den gamle, opprinnelige tapeten beholdt – og de originale furugulvene er slipt og oljet. Her er det mye historie i veggene. Stuen er også oppgradert med AV-utstyr og god ventilasjon.
 
Hjørnerommet er ca 25 m2. Dette er et luftig og lyst rom med et stort, rundt bord med plass til inntil ti personer. Rommet er også installert med AV-utstyr.
 
Det blå rommet er ca 40 m2 med plass til inntil 34 personer. Rommet har et stort langbord som gjør det ypperlig til alle slags høytidelige anledninger, som f.eks. barnedåp, konfirmasjon og jubileum. Vi kan også sette til ekstra bord slik at langbordet utgjør en E, som da gir plass til 34 personer. Rommet har integrert lerret og prosjektor, som gjør det mulig å vise både film og bilder.
 
Himmelrommet er ca 20 m2 med plass til 20 personer. Dette er en lun stue beliggende i 2. etasje – med peis og Romerikes beste utsikt!
 
Hageteltet er plassert på en stor steinplatting i vår romantiske hage, og har en fantastisk utsikt! Teltet er 8 x 12 meter (96 m2) og gir bordplass til ca. 80 personer.


Les mer her om aktiviteter som vi kan tilby til ditt arrangement.
oppdekk-blaa-rommet-2-kjeller-gaard-liten

Overnatting

Vi har også åtte soverom på Kjeller Gard, som kan benyttes i forbindelse med arrangementer og selskap. Soverommene har også stilmessig blitt tilbakeført til husets storhetstid.
Vi kan tilby seks dobbeltrom og to enkeltrom, samt tre nyoppussede bad i tilknytning til soverommene.
Bilde av Safarirommet med seng og fargerik tapet
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel