Skal du gifte deg? Vi kan by på lokaler med unik atmosfære og sjarm
Skal du gifte deg? Vi kan by på lokaler med unik atmosfære og sjarm

Bryllupslokaler

Våre bryllupslokaler gjør at gjestene kan føle på historien som ligger i huset. Den opprinnelige sjelen, atmosfæren og sjarmen som gjør stedet helt unikt, er ivaretatt på beste vis. Samtidig har gården alle fasiliteter som kreves for å arrangere et fantastisk bryllup.
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no

Moderne bryllupslokaler med sjel

På Kjeller Gaard kan du arrangere bryllup for inntil 50 personer. Vi har fire nydelige stuer med hvert sitt unike preg – som setter en perfekt ramme for bryllupet ditt. Rommene har moderne presentasjonsteknologi og helt nytt AV-utstyr. Dette kan kobles sammen, så en eventuell taler kan høres godt i alle rom. Det er også et topp moderne lydanlegg i hele huset.
Ved leie av våre bryllupslokaler får du også tilgang til vårt moderne kjøkken – med alt av nødvendig utstyr og et stort kjølerom.

Fantastiske rammer for et perfekt bryllup!
Kjeller Gaard fasade sett fra hagen

Ønsker du å arrangere bryllupet i hagen?

Kjeller Gaard har også en stor, romantisk hage og gressplen til disposisjon – med syriner, roser og gamle epletrær. Vi har et selskapstelt plassert på en stor platting i vår hage, med en fantastisk utsikt! Selskapsteltet kan benyttes vår, sommer og tidlig høst – og har kapasitet til å motta 80 gjester.

Les mer her om aktiviteter som vi kan tilby til ditt arrangement.
 

Overnatting

Vi har også åtte soverom på Kjeller Gaard, som kan benyttes i forbindelse med bryllup. Soverommene er også stilmessig tilbakeført til husets storhetstid. Vi kan tilby seks dobbeltrom og to enkeltrom, samt to nyoppussede bad i tilknytning til soverommene.
Soverom kjeller gaard
bryllupsinvitasjon, meny og så videre
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel