Konferanse, kurs og møter i unike omgivelser!
Konferanse, kurs og møter i unike omgivelser!

 

Konferanse

Kjeller Gaard, med beliggenhet rett utenfor Lillestrøm, er et perfekt sted å arrangere konferanse, kurs og møter. Arranger din neste konferanse i historiske, unike og ærverdige omgivelser!
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Kjeller Gaard har en omfattende historie helt tilbake til 1300-tallet. Tallrike idéer og planer har sett dagens lys her, og det er tatt mange viktige avgjørelser mellom de gamle, historiske treveggene. Gården har gjennom tidene huset stortingsmenn, ordførere og bedriftsledere. Norges første flyplass ble anlagt på eiendommen i 1912 – og selveste Roald Amundsen tok Norges første sivile flysertifikat her, mens han bodde på Kjeller Gaard.
 

Kjeller Gaard ble totalrenovert i 2018 og har fått tilbake sin storhet

Huset er satt i stand til sin originale prakt, og et opphold her gjør at du kan føle på de verdiene som ligger i huset. Gården er rustet opp med alle de fasilitetene man forventer av et moderne konferanselokale – samtidig som den opprinnelige sjelen og sjarmen som gjør stedet helt unikt, er bevart.

Kjeller Gaard gjør konferansen din helt unik!
Hjornerommet

Kortreiste møter og konferanser – med følelsen av å komme seg langt vekk

Kjeller Gaard ligger sentralt, bare fem minutter fra Lillestrøm. I tillegg til moderne konferansefasiliteter kan vi by på en helt egen atmosfære, utsikt og luftighet – som gjør kurs, konferanser eller møter til en svært minneverdig og annerledes opplevelse.
 

Kurs, møter og konferanser i unike lokaler – for store og små grupper

Kjeller Gaard består av fire rom egnet for møter og konferanser. Alle rommene er store og luftige, med god høyde under taket – og hvert av dem har sin helt egne, særpregede karakter og atmosfære. Hvert møterom gir en opplevelse i seg selv, både med tanke på fargevalg og interiør.
 
Det er både mulig å leie hele huset – og hvert enkelt møterom separat. Alle møterommene kan kobles sammen for en felles presentasjon. De forskjellige møterommene passer for grupper fra 10 til 25 personer, og hele huset rommer ca. 50 personer.
Kjøkken Kjeller Gaard med frukt og bakevarer

Mat og drikke


Dersom du bestiller konferanse eller møterom på Kjeller Gaard legger vi tilrette for en deilig lunsj, pausemat og drikke som du ønsker.
 
Les mer her om aktiviteter som vi kan tilby til ditt arrangement.
Møte med fire personer i det blå rommet

Kjeller Gaard gir deg muligheten til å arrangere en unik konferanse

  • Fire særpregede rom i ulike størrelser – godt egnet for møter og konferanse.
  • Moderne presentasjonsteknologi, med helt nytt AV-utstyr.
  • Nytt og balansert ventilasjonsanlegg
  • Topp moderne lydanlegg i hele huset.
  • Moderne kjøkken til disposisjon, med alt av utstyr og stort kjølerom
  • Muligheter for overnatting. Vi har seks dobbeltrom og to enkeltrom, samt tre nyoppussede bad i tilknytning til soverommene.
  • Kjeller Gaard har stor hage og gressplen til disposisjon ­– med gamle trær, syriner, roser og epletrær. Stor platting med selskapstelt til bruk vår, sommer og tidlig høst – for opptil 80 personer.
Fire personer koser seg i solskinn på verandaen på Kjeller Gaard
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel