Om oss

Velkommen hjem

Kjeller Gaard har alltid vært et hjem for noen, og vårt mål er at du skal føle at det er ditt hjem under oppholdet. Derfor sørger vi for at det er vi som tilpasser oss deg, og ikke omvendt. Vi har satt istand huset til sin originale prakt, og er opptatt av at opplevelsen din følger de verdier som ligger i huset. Det skal være genuint og personlig, og du skal føle at du blir vartet opp, samtidig som dere er overlatt til dere selv.

Gjennom historien har Kjeller Gaard vært en møteplass, og tiltrukket seg mennesker som ønsker et godt sted å være. Vårt mål er å skape nytt liv i det gamle huset med å åpne opp for folk igjen etter at det har stått øde og forfalt i mange år. Store, luftige rom med høyt under taket gjør plass til at vi kan lage store selskaper igjen. Hus trenger folk og folk trenger plass.


Lagring i Stabburet

Vi har omgjort Stabburet til et minilager! Det har jo alltid vært et sted for lagring av verdifull mat, og nå har vi satt inn alarm og overvåkningssystemer, samt en heis - for en smart lagringsløsning. Du kan komme og gå når du ønsker, til alle døgnets tider, og dine gjenstander står alltid trygt og godt. Hvis du klikker her kommer du rett til oversikten over hvilke enheter som er ledige.