Fleksible kurs og konferanselokaler for inntil 60 personer
Fleksible kurs og konferanselokaler

Kurs og konferanselokaler

Kjeller Gaard ligger rett utenfor Lillestrøm, og rommer perfekte kurs- og konferanselokaler. Her kan du arrangere møter, kurs, konferanser, firmafester, styremøter, closing-dinner med kunder og annet.
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
konferanse-blaa-rommet-projector-kjeller-gaard-liten

Kurs- og konferanselokaler med sentral beliggenhet – men som likevel gir deg følelsen av å være langt vekk

Kjeller Gaard ligger sentralt, bare fem minutter fra Lillestrøm. I tillegg til moderne konferansefasiliteter kan vi by på en helt egen atmosfære, utsikt og luftighet – som gjør kurs, konferanser eller møter til en svært minneverdig og annerledes opplevelse. 
frokost-lunsj-kjeller-gaard-liten

Mat og drikke

Dersom du bestiller kurs- og konferanselokaler på Kjeller Gaard, har du tilgang til vårt moderne kjøkken – med alt av nødvendig utstyr og et stort kjølerom. Her kan du, om ønskelig, selv tilberede mat og servere medbrakt drikke.
 
Dersom du ønsker å bestille lunsj, middag eller annen form for servering, så står du du fritt til å velge leverandør av dette. Det gir deg fleksibiliteten og muligheten til å få akkurat den type mat og servering du foretrekker til arrangementet ditt. Kjeller Gaard har et samarbeid med flere leverandører av mat og drikke – og du finner de her. Valget er ditt!

Les mer her om aktiviteter som vi kan tilby til ditt arrangement.

Perfekte kurs- og konferanselokaler for et unikt arrangement

  • Fire særpregede rom i ulike størrelser – godt egnet for kurs og konferanser.
  • Moderne presentasjonsteknologi, med helt nytt AV-utstyr.
  • Nytt og balansert ventilasjonssystem
  • Topp moderne lydanlegg i hele huset.
  • Moderne kjøkken til disposisjon, med alt av utstyr og stort kjølerom
  • Muligheter for overnatting. Vi har seks dobbeltrom og to enkeltrom, samt tre nyoppussede bad i tilknytning til soverommene.
  • Kjeller Gaard har stor hage og gressplen til disposisjon ­– med gamle trær, syriner, og rosebusker.
  • Stor platting med selskapstelt til bruk vår, sommer og tidlig høst – for opptil 80 personer. 
Møte med fire personer i det blå rommet

Kurs- og konferanselokaler på historisk grunn

Kjeller Gaard har en omfattende historie helt tilbake til 1300-tallet. Gården har gjennom tidene huset stortingsmenn, ordførere og bedriftsledere. Tallrike idéer og planer har sett dagens lys her, og det er tatt mange viktige avgjørelser mellom de gamle, historiske treveggene.

Norges første flyplass ble anlagt på eiendommen i 1912 – og selveste Roald Amundsen tok Norges første sivile flysertifikat her, mens han bodde på Kjeller Gaard.
 
Kjeller Gaard ble totalrenovert i 2018 og har fått tilbake sin storhet. Huset er satt i stand til sin originale prakt, og et opphold her gjør at du kan føle på de verdiene som ligger i huset. Kjeller Gaard er rustet opp med alle de fasilitetene man forventer av moderne kurs- og konferanselokaler. Men du opplever likevel den opprinnelige sjelen og sjarmen som gjør stedet helt unikt.
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel