Moderne møterom i klassiske omgivelser
Moderne møterom i klassiske omgivelser

Møterom

Kjeller Gaard ligger sentralt, bare fem minutter fra Lillestrøm, og kan by på helt unike møterom. Vi kan tilby totalt fire møterom som alle har sin særpregede karakter. Hvert møterom har en egen atmosfære og stil, med hensyn til fargevalg og interiør – og med god luft og høyde under taket. Arranger ditt neste møte i historiske, unike og ærverdige omgivelser!
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no

Kjeller Gaards møterom – med mange muligheter

  • Fire særpregede rom i ulike størrelser – godt egnet for møter og konferanse.
  • Moderne presentasjonsteknologi, med helt nytt AV-utstyr.
  • Nytt og godt ventilasjonssystem
  • Topp moderne lydanlegg i hele huset.
  • Moderne kjøkken til disposisjon, med alt av utstyr og stort kjølerom
  • Muligheter for overnatting. Vi har seks dobbeltrom og to enkeltrom, samt to nyoppussede bad i tilknytning til soverommene.
  • Kjeller Gaard har stor hage og gressplen til disposisjon ­– med gamle trær, syriner, roser og epletrær.
  • Stor platting med partytelt til bruk vår, sommer og tidlig høst – for opptil 80 personer. 

Her kan du holde viktige møter – som ikke blir glemt!
Møte med fire personer i hjørnerommet

Møterom for historiske begivenheter

Kjeller Gaard har sin opprinnelse helt tilbake til 1300-tallet. Mellom de gamle, historiske veggene har tallrike idéer og planer sett dagens lys – og mange viktige avgjørelser er tatt i disse rommene. Gården har gjennom historien huset stortingsmenn, ordførere, bedriftsledere – og selveste Roald Amundsen. Norges første flyplass ble anlagt på eiendommen i 1912, og her tok Amundsen Norges første sivile flysertifikat – mens han bodde på Kjeller Gaard.

Les mer her om aktiviteter som vi kan tilby til ditt arrangement.
 

Velg møterom der fortiden møter fremtiden

Kjeller Gaard ble totalrenovert i 2018 og har fått tilbake sin storhet. Gården er tilbakeført til sin opprinnelige prakt, og et besøk her gjør at du kan føle på de historiske verdiene som ligger i huset. Den opprinnelige sjelen, atmosfæren og sjarmen som gjør stedet helt unikt, er ivaretatt på beste vis. Samtidig har gården alle fasiliteter som forventes av et moderne møtelokale.
Møterom med to rader med pulter i Storstuen

Møterom som gir deg følelsen av å komme lang vekk

I tillegg til moderne konferansefasiliteter kan vi by på en helt egen atmosfære, utsikt og luftighet – som gjør kurs, konferanser eller møter til en svært minneverdig og annerledes opplevelse.
 

Møterom for store og små grupper

Det kan leie hvert enkelt møterom separat – eller leie hele huset. Alle møterommene kan kobles sammen for en felles presentasjon. De forskjellige møterommene passer for grupper fra 10 til 25 personer, og hele huset rommer ca. 50 personer.
Møte med fire personer i det blå rommet

Mat og drikke til møtet

Dersom du bestiller et møterom på Kjeller Gaard, har du tilgang til et nyoppusset og moderne kjøkken. Her finner du alt av nødvendig utstyr og har også et eget kjølerom til disposisjon. Her kan du selv tilberede mat ­– og servere medbrakt drikke – dersom du ønsker.
 
Dersom du ønsker å bestille lunsj, middag eller annen form for servering til møtet, så står du du fritt til å velge leverandør. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å få akkurat den type mat og servering du foretrekker til møtet ditt. Kjeller Gaard samarbeider med flere leverandører av mat og drikke – og du finner de her.
 
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel