Gullfjæren Interiør Awards 2021

Gullfjæren Interiør Awards 2021

Gården som sentrerer nye potensialer

Vi er stolte over å få huse Gullfjæren Interiør Awards 2021, som arrangeres digitalt lørdag 19. juni 2021.
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Vi er ikke bare stolte – vi elsker det faktisk! Det å skape på nye måter, skape nye uttrykk og la nye potensialer få utfolde seg – det skaper glede og livskraft! Det vil vi gjøre mer av i 2021.

I forbindelse med Gullfjæren er vi så heldige å ha med oss et av Gro Mukta Holters mesterverk – silketrykket For det er alltid lys. Vi plasserte henne i rommet som ligger på huset skyggeside.
  • Dette rommet kaller vi Rommet for nye potensialer
Vi tror på at vi ofte trenger å gå inn i det mørke og ukjente – når nye potensialer skal få muligheten til å utfolde seg.

Vi fortalte Gro om det visuelle bildet av kvalitetene i Rommet for nye potensialer. Hun tilbød oss med en gang å sette inn For det er alltid lys. Silketrykket er håndkolorert med bladgull. Vi kunne ikke fått et bedre uttrykk på det vi ønsker å formidle med dette rommet.

Har du og ditt firma noen nye idéer som dere jobber med? Vi er så gjerne med på å fasilitere for ulike typer møter – det være seg stepstones i nye skaperverk eller synliggjøring av skaperverk, som under Gullfjæren Interiør Awards 2021.

Les mer om Gullfjæren Interiør Awards her.
Silketrykket For det er alltid lys, av Gro Mukta Holter
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel