Aktiviteter

Vi tilbyr aktiviteter til ditt arrangement. Hva med en tur i et veteranfly – eller levende historiefortelling om Kjeller Gaard? 
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
veteranfly-kjeller-gaard-liten

Flytur med veteranfly

I samarbeid med Kjeller flyhistoriske forening kan man få seg en fantastisk flytur over Lillestrøm og omegn. En opplevelse for livet! Kjeller er en av verdens eldste flyplasser, og har vært i kontinuerlig drift siden 1912. Her kan man fly i f.eks. et veteranfly med åpen cockpit, ta del i spenningen ved å prøve en loop eller fly en rolig tur over Oslofjorden en varm sommerdag.

Store og små grupper er velkomne! Veteranflyforeningen kan stille med 6–7 fly samtidig. De har også et større fly som rommer seks passasjerer.
Ta kontakt for mer informasjon og priser.


www.veteranfly.net
levende-historiefortelling-kjeller-gaard-liten

Levende historiefortelling

Kjeller gård har en spennende politisk historie. Hva med å få Skedsmos aller første ordfører på besøk til ditt arrangement? Selveste Jens Peter Selboe tar gjerne turen for å fortelle deg om gårdens historie! Vi arrangerer en historiefortelling hvor en skuespiller inntar rollen som ordføreren og forteller om Kjeller Gaard og hva som har skjedd i området vårt de siste 100 år. Her blir det plass til både funderinger og latter.

Levende historiefortelling, ca 30 minutter
Pris kr 2500
Ta kontakt med oss
Tlf: +47 904 06 007
epost: post@kjeller-gaard.no
Be om befaring eller send oss en forespørsel